gallery/wizarddesign lang

Reclamedrukwerk

Zet jouw evenementen of acties kracht bij met reclamedrukwerk. Breng je producten aan de man met folders, activeer je doelgroep met flyers of informeer je publiek met kranten. We kunnen zelfs de verspreiding van je reclamedrukwerk voor onze rekening nemen.

 

gallery/reclame-drukwerk-kranten

Kranten

gallery/promotie-flyers-verspreiden

Flyers verspreiden

gallery/promotie-flyers

Flyers (ongevouwen)

gallery/promotie-folders

Flyers (gevouwen)

gallery/reclame-drukwerk-folders-verspreiden

Folders verspreiden

Reclamedrukwerk

Jouw bedrijf is top en iedereen mag het weten!

Organiseer je een actie of evenement? Ben je net gestart met je bedrijf en mag iedereen het weten? Heb je een bijzonder nieuwtje? Dan moet je je laten zien. Reclame maken dus! Wizarddesign.nl helpt je aan reclamedrukwerk, waarmee jouw boodschap niet te missen is. Ook fijn: onze flyers en folders zijn een heel voordelige manier om een grote doelgroep te bereiken.

Reclamemateriaal drukken én bedrukken

De redenen om reclame te maken zijn heel divers, net als de reclamedrukwerk mogelijkheden die wij bieden. Reclamemateriaal bestellen hoeft bovendien echt niet lastig te zijn. Niet wanneer je je laat helpen door Wizarddesign.nl. Jouw reclamemateriaal drukken én bedrukken regel je eenvoudig online.

Folders en flyers bestellen

Een goed verhaal is de basis voor een blijvende indruk. Maar dan moet je dat verhaal wel op de juiste manier vertellen. Oftewel: met het juiste reclamedrukwerk. Voor een korte, krachtige boodschap zijn onze bedrukte flyers bijvoorbeeld ideaal. Ze zijn het bestverkochte product uit ons assortiment en dat is niet voor niets. Flyers bestellen doe je met het grootste gemak in onze one-stop shop.

Is een flyer net niet groot genoeg voor jouw boodschap? Dan bieden onze folders uitkomst. Dit zijn in feite gevouwen flyers, waar je dus twee keer zoveel informatie op kwijt kunt. Net als flyers, zijn folders ideaal om voor een relatief klein budget heel veel potentiële klanten te bereiken. Het leuke aan onze folders? Je hebt niet alleen de keuze uit 12 verschillende folderformaten en 4 verschillende papiersoorten, je kunt jouw folders ook nog eens op acht verschillende manieren laten vouwen. Ga je voor een kruisslagvouw, een wikkelvouw, een zigzagvouw of een luikvouw?

Tip! Reclamemateriaal heeft een duidelijk doel. Je wil meer verkopen, klanten naar je winkel trekken of bezoekers naar je festival. Maar hoe maak je nu een flyer die écht gelezen wordt en dus niet bij het oud papier belandt? Daarover schreven we een blog met 8 praktische tips voor het maken van de beste flyer voor jouw business.

Veel te vertellen? Maak een eigen krant!

Naast flyers en folders, zijn ook kranten een uitstekende vorm van reclame. Een originele manier om nieuws en aanbiedingen te presenteren! Voor welk reclamemateriaal je ook kiest, al jouw reclamedrukwerk bedrukken wij met dezelfde zorg.

Reclame verspreiden zonder rompslomp

Wil je in één klap een grote doelgroep bereiken en huis-aan-huis flyers of folders verspreiden? Ook dat regel je bij Wizarddesign.nl met een paar klikken op de muis. Hoe het werkt? Je stelt je product samen en plaatst je bestelling. Wij zetten je bestelling in druk en verspreiden het over de verschillende distributiepunten. Onze bezorgers verspreiden je reclame vervolgens tussen zaterdag en woensdag in het door jou gekozen postcodegebied. En dat voor extreem lage tarieven! Reclame verspreiden? Laat dat toch gewoon door ons doen! Dat is snel, makkelijk én voordelig!

Reclamemateriaal bestellen

Reclamemateriaal bestellen doe je je met het grootste gemak bij Wizarddesign.nl. Jouw reclamemateriaal bedrukken met jouw mooiste designs overigens ook. Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: in veel gevallen kan jouw reclamedrukwerk al binnen enkele dagen geleverd worden.