gallery/wizarddesign lang

Visitekaartjes

Een eerste indruk maak je keer op keer. Zorg dus dat jouw voorraad visitekaartjes op peil is en laat zien wie je bent. Met standaard visitekaartjes of juist hele luxe. Voor jezelf of je hele bedrijf. En met of zonder handige visitekaartjeshouder.

 

gallery/huisstijl-visitekaartjes

Visitekaartjes

gallery/visitekaartjes-visitekaartjes-gekleurde-kern

Visitekaartjes gekleurde kern­

gallery/visitekaartjes-visitekaartjes-pakket

Visitekaartjes in pakket

gallery/visitekaartjes-visitekaartjeshouder

Visitekaartjeshouders

Visitekaartjes bestellen

 

Een eerste indruk maak je maar één keer

Zet jezelf én je bedrijf op de kaart. Op een visitekaart, om precies te zijn. Visitekaartjes zijn één van de belangrijkste huisstijldragers en dat is niet voor niets. Je deelt ze uit op beurzen, op netwerkevents of tijdens een leuk zakelijk gesprek. Je snapt: het visitekaartje is een basisbehoefte voor elke ondernemer. Visitekaartjes bestellen doe je met het grootste gemak in onze online shop.

Maak een blijvende indruk met een professionele visitekaart

Visitekaartjes, als ondernemer heb je ze natuurlijk altijd op zak. Begin je net met je bedrijf, verander je van huisstijl of ben je bijna door je voorraad heen? Dan is het tijd om nieuwe visitekaartjes te bestellen. Maar waar begin je? Bij Wizarddesign.nl natuurlijk!

Wij maken het bestellen van visitekaartjes graag zo makkelijk mogelijk voor je. Daarom kan je in onze shop niet alleen je eigen design uploaden, maar ook heel eenvoudig je visitekaart zelf ontwerpen met behulp van onze online editor. En heb je personeel dat hun kaartjes ijverig slijt? Of wil je voor een groot aantal medewerkers tegelijk visitekaartjes bestellen? Met onze visitekaartjes hoef je niet voor elke medewerker een aparte bestelling te plaatsen. Wel zo makkelijk!

Op zoek naar goedkope visitekaartjes?

‘Ons bin zuunig.’ Dat snappen we bij Wizarddesign.nl. Want waarom zou je onnodig teveel betalen.? Ben je op zoek naar goedkope visitekaartjes, maar die wel tegen een stootje kunnen? Kies dan voor onze basic visitekaartjes, de meest verkochte én goedkoopste visitekaartjes uit ons assortiment. Vergis je niet! Ook al is de prijs scherp, kwaliteit heeft dit kaartje zeker. De populairste keuze is standaard houtvrij mat mc, een mooi én stevig 350 g/m² papiertype.

Luxe visitekaartjes met nét dat beetje meer

Soms moet het juist wat meer cachet hebben. Ben je op zoek naar een visitekaartje met een meer luxe uitstraling? In onze shop vind je verschillende luxe visitekaartjes. Te beginnen met onze – de naam zegt het al – luxe visitekaartjes. Hierbij heb je de keuze uit verschillende luxe afwerkingen. Denk aan SPOT UV lak of inline cold foil. Of ga voor de premium visitekaartjes. Dit zijn luxe visitekaartjes van enorm stevig 400 g/m² papier.

Onderscheid je met een origineel visitekaartje

Jouw bedrijf is uniek en dat moet jouw visitekaartje in één oogopslag duidelijk maken. Hoe doe je dat nu beter dan met een visitekaartje van een heel bijzonder materiaal. Met plastic visitekaartjes bijvoorbeeld. Onze PVC visitekaartjes voelen aan als een bankpas, hebben ronde hoeken en zijn verkrijgbaar in twee varianten: wit en mat transparant. En tot slot zijn er onze eco visitekaartjes, een groene keuze voor wie veel waarde hecht aan het milieu en dit ook graag terug wil laten komen op de visitekaart.

Tip! Mooie visitekaartjes wil je graag netjes houden. Hoe je dat doet? Met onze visitekaartjeshouders!

Visitekaartjes bestellen

Van heel goedkope visitekaartjes tot heel luxe visitekaartjes en alles daartussen. Jouw visitekaartjes bestellen doe je met het grootste gemak op Wizarddesign.nl. Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: onze visitekaartjes worden gratis geleverd binnen 3 tot 8 werkdagen.